Hannes Sarv • 12. märts 2013
Jaga lugu:

Sandor Liive firma portfell nullis 

Eesti Energia juht Sandor Liive esitas äriregistrile tagantjärele oma investeerimisfirma Inventor OÜ 2010. ja 2011. aasta aruanded. Neist selgub, et oma investeerimisfirma väärtpaberiportfelli on ta nulli viinud.  

”Mitte enam sellises mahus, praktilistel põhjustel. Kolmandasse sambasse ikka,” vastas Liive küsimusele, kas ta investeerimisega veel tegeleb. 

Äripäev uuris eile Liivelt, miks puuduvad registrist senimaani talle kuuluva investeerimisfirma Inventor 2010. ja 2011. aasta aruanded. ”Mõned kinnitavad hiireklõpsud olidki mul e-äriregistri portaalis tegemata jäänud, nüüd aruanded ilusti olemas,” vastas ta ja lisas, et küsimus, kuhu ta endale kuuluva firma kaudu on investeerinud, pole hetkel enam aktuaalne.

Liive firma 2011. aasta aruanne kinnitab, et investeeringuid väärtpaberitesse ettevõte enam ei oma. Viimased 3800 eurot, mis kajastasid ettevõtte finantsinvesteeringuid, on kuluna kahjumisse kantud. 

Raha oli firmas 2011. aasta lõpul arvel pisut üle 10 000 euro, jaotamata kasum 7300 euot. Liive on Inventori investeerimisportfelli kahandanud 2008. aastast. 2008. aastast on ettevõtte majandusaastad lõppenud ka kahjumiga. 

 

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum