Laura Mallene • 13. mai 2013 kell 8:55

Lambot: leidsime Tadžikistanist võimalikke kliente

Peaminister Andrus Ansip käis Tadžikistanis ärifoorumil, kus osalesid ka Eesti ettevõtjad. ACE Logistics Group AS nõukogu esimees Karli Lambot sõnas, et ettevõtte esindajad käivad  sellistel kõrgetasemelistel visiitidel kaasas äärmiselt harva.

“Lihtsalt see viis, kuidas me sihtriikides kliente ja partnereid leiame, on tavaliselt hoopis teistsugune. Meil on logistikaettevõtted neljas riigis ja tihedad partnerlussuhted enam kui sajas riigis,” põhjendas Lambot. ”Siiski oleme minevikus käinud ametlike delegatsioonide koosseisus Leedus ja Valgevenes ning siis oleme nende reiside positiivsel mõjul avanud neis maades meie grupi tütarfirmad. Kesk-Aasia riigi Tadžikistani puhul vaevalt et see lähitulevikus nõnda juhtub, kuid kaugemas perspektiivis niisuguseid arenguid välistada ei saa.” Lambot lisas, et mitmed potentsiaalsed kliendid leidis ettevõte juba seekord.

Peaministrit saatva delegatsiooni päevakava oli Lamboti sõnul väga tihe ja professionaalne ning peaminister ise pingutas silmanähtavalt, et äridelegatsioon pöörduks koju tagasi positiivsete tulemustega.

“Keeruliste naabritega Tadžikistan sai loodetavasti hea impulsi kunagiste saatusekaaslaste tegusast külaskäigust,” märkis Lambot.

Hetkel kuum