• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  G4S: töötajad tahavad rohkem tunnustamist

  Üle 2600 töötajaga G4S-lt oodatakse rohkem tunnustamist ning  juhtimise kvaliteedi tase peaks olema ühtlasem, selgus ettevõtte rahulolu-uuringust.

  G4S Eesti personalidirektori Irene Metsise sõnul on firma käivitanud juhtimise arendamisele suunatud ettevõtmisi, et tekitada sünergiat erinevate üksuste vahel ja tõsta juhtimiskvaliteeti. Samuti soovib ettevõte üle vaadata senised motivatsiooni- ja tunnustamistraditsioonid, et leida võimalusi motivatsiooni suurendamiseks.
  Küsimusele, kui palju on G4S-s rahulolematuid töötajaid, vastas Metsis, et 65 protsenti põhipersonalist ja 75 protsenti kontoritöötajatest ei oleks valmis lahkuma ettevõttest, kui pakutaks samaväärset tasu ja soodustusi teises ettevõttes.
  "Mida suurem on tööandja, seda keerulisem on tagada kõiki töötajaid motiveerivaid tingimusi. Küll aga tean oma kogemusest, et töötajad hindavad seda, kui tööandja väärtustab nende tehtavat tööd, pakub arenguvõimalusi ja tunneb töötaja käekäigu vastu huvi. Tahan öelda, et kõik ei taandu vaid palgale, töökliima ning tööandja oskus märgata oma inimeste arengut ja töötulemusi mängivad samuti olulist rolli," selgitas Metsis. Ta tõstis esile Eesti inimese erinevust muu maailmaga, kui olulisemaks motivaatoriks on vääriline töötasu, sest Eestis makstav palgatase ja elatustase on madal.
  Tööportaali CV Keskus uuringu järgi puudub 40% töötavatest inimestest igasugune motivatsioon oma praegusel ametikohal jätkamiseks, sest neid ei motiveeri raha, inspireeriv ülemus, töö iseloom, meeldivad kolleegid ega töökeskkond. Küsitluses osales 1339 vastajat. Keskuse turundusjuhi Henry Auväärti sõnul kuulusid uuringusse peamiselt veebikeskkonda külastanud tööotsijad ja -pakkujad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakonna valimisöine galerii: absoluutne enamus libises käest
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Puidutööstuse TOP: nõudluse metsik tõus tekitas ka tootjatele probleeme Reastatud 112 edukaimat firmat!
Puidutööstuse TOPi võitja, Pärnumaal teguseva Ecobirch AS juhataja Gert Rahneli sõnul tekitas tooraine suur nõudluse kasv paljudele puitmaterjalide tootjatele raskusi. Ecobirch sai nõudluse järsu kasvuga hästi hakkama, märkis Rahnel.
Puidutööstuse TOPi võitja, Pärnumaal teguseva Ecobirch AS juhataja Gert Rahneli sõnul tekitas tooraine suur nõudluse kasv paljudele puitmaterjalide tootjatele raskusi. Ecobirch sai nõudluse järsu kasvuga hästi hakkama, märkis Rahnel.