• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Puhkepäev. Heas vormis vanameister

  Elton Johni uskumatu järjekorranumbriga 31 stuudioalbum “The Diving Board” üllatab oma tõsidusega.

  Kireva esinemislaadi ja muusikalise vigurimehe mainega Johni viimane kauamängiv on mahukas, kuulamisjärge ootab 15 pala. Ja kuulata tasub, sest tegu pole kiirelt kokkuloobitud kogumikalbumiga, vaid uue materjaliga. Lisaks rõõmustab see, et tavaliselt vanameistrite eale iseloomulikult saabuv nostalgianõrkus ei tundu Johni puudutanud olevat.
  Album on hea. Elton kõlab kui vanasti. Vokaal ei ole ainult enam nii püüdlikult emotsionaalsust täis süstitud kui varem ja ka klaver, mille taga taas vanameister ise, ei sillerda enam nii püüdlikult. Kokku kõlab aga kõik hästi, sest Elton John on albumit kokku pannes teinud koostööd ka oma sõnasepast sõbra Bernie Taupiniga, kes Johni meloodiatele südamessepugevad sõnad on kirjutanud.
  Üsna ühetaoliselt kõlaval uuel albumil erilisi särajaid või järgmist suurt hitti nagu “Rocket Man” või “Tiny Dancer” pole, ent eelnimetatud ajastu vaimsus ja meeleolu on taasloodud.  Album on kadunud kauneid aega meenutav tervik.
   
  Hinnang
  Elton John – “The Diving Board”
  Hinnang: 7
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.