4. veebruar 2014 kell 13:17

Laidi aastatasu600 000 eurot?

Täna teatas Elion, et nende kauane juht Valdur Laid, kes viimased kaks aastat on juhtinud Soomes Elioni lairibaüksust, asub juhtima kogu Telia Sonera Soome organisatsiooni.

TeliaSonera viimase aastaraamatu andmetel oli telekomifirma juhi Lars Nybergi ja asepresidendi Per-Arne Blomquisti töötasu koos pensioniplaanidega vastavalt 22,7 mln Rootsi krooni ja 9,6 mln Rootsi krooni. Grupi ülejäänud kaheksa juhatuse liiget teenisid 2012. aastal kõikide lisatuludega kokku 44,7 mln Rootsi krooni ehk keskmiselt 5,5 mln Rootsi krooni (620 000 eurot) inimese kohta.

Nende hulka kuulus ka Valdur Laidi eelkäija Robert Andresson.

Soome ettevõte Sonera, mida Laid juhtima asub, pakub interneti-, kõneside- ja televisiooniteenuseid Soome eratarbijatele, ettevõtetele ja avalikele organisatsioonidele. Ettevõttes töötab 3500 inimest, 2013. aasta lõpu seisuga oli Soneral 4,5 miljonit klienti. Sonera kuulub TeliaSonera gruppi, mis tegutseb Põhjamaades ja Baltikumis, Euraasia arenevatel turgudel (sh Venemaal ja Türgis) ning Hispaanias.

Teisipäeval teatas Elion, et nende kauane juht Valdur Laid, kes viimased kaks aastat on juhtinud Soomes Elioni lairibaüksust, asub juhtima kogu TeliaSonera Soome organisatsiooni.

Hetkel kuum