Bulgaaria valitsus jäi ellu

Romet Kreek 12. veebruar 2014, 14:26

Bulgaaria sotsialistide juhitud valitsuskoalitsioon elas täna üle kolmanda umbusaldushääletuse, vahendab Reuters.

Opositsioonipartei GERB kutsus üles umbusaldusele, süüdistades valitsust selles, et nad pole võimelised tegelema tuhandete Süüria põgenike riiki tungimise, autovarguste ja sissemurdmistelaine peatamisega Euroopa Liidu kõige vaesemas riigis.

Ootuspäraselt elas peaminister Plamen Oresharski vähemusvalitsus umbusaldushääletuse üle. Mullu oktoobris elas valitsus üle umbusaldushääletuse investeerimispoliitika teemal. Samal ajal tulid kümned tuhanded inimesed Sofia tänavaile protestima korruptsiooni vastu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    12. February 2014, 14:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing