Vaher: ajutisel valitsusel pigem katteta lubadused

Ken Rohelaan 19. märts 2014, 15:27

Sisuliselt majandusseisakus Eesti peaks olema rahanduspoliitikaga vägagi konservatiivne ja vastutustundlik, ütles siseminister Ken-Marti Vaher riigikogu infotunnis.

Tema sõnul kuuleb ametisse astuva valitsuse poolt katteta lubadusi. "Minu arust see on väga tõsine murekoht, arvestades veel julgeolekuolukorda, mis võib eskaleeruda loomulikult ka majanduse negatiivsemasse poolde," ütles Vaher.

"Meil tuleb väga raske aeg. Ma ei ole kindel, et see ametisse astuv valitsus on selleks valmis. Me kuuleme pigem vastupidist: antakse lubadusi, mis iseloomustavad pigem aastat 2008, kui samuti tehti suurte lubaduste paraad ja pärast lõppes see palkade kärpimisega," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. March 2014, 15:27
Otsi:

Ava täpsem otsing