Rohelised: sisutuid plakateid me ei kleebi

Eliisa Matsalu 15. aprill 2014, 11:41

Eestimaa Rohelised kavatsevad europarlamendi valimiskampaanias keskenduda sisulistele selgitustele, plakatikleepimine jäetakse ära, teatas erakonna esimees Aleksander Laane.

25. mail toimuvatele Euroopa Parlamendi valimistele neli kandidaati esitanud rohelised kavatsevad kampaaniat rahastada liikmemaksude pealt. Erakonna esimehe Aleksander Laane sõnul ootavad nad väga ka rohelise ilmavaatega inimeste annetusi.

Laane sõnul on nende europarlamendi valimiskampaania kulud teiste erakondadega võrreldes väiksed. Kampaanias keskendutakse sisulistele selgitustele, milline on erakonna seisukohad ja mida nad soovivad Euroopas muuta. "Sisutu plakatikleepimine jääb meie poolt ära," märkis Laane, lisades, et reklaamiagentuure pole plaanis kaasata. Koostööd tehakse peamiselt keskkonnakaitse või sotsiaalvaldkonna spetsialistidega.

Täna ilmunud Äripäev kirjutas, et erakonnad ei taha avalikustada europarlamendi valimiskampaania eelarveid. Riigikogu parteidest on kindla summa välja öelnud sotsiaaldemokraadid, kes kavatsevad kampaaniale kulutada 300 000 eurot, millele lisanduvad kandidaatide isiklikud panused. Keskerakond teatas, et nende kampaaniakulud jäävad tõenäoliselt paarisaja tuhande euro kanti, mis on tunduvalt vähem, kui 2009. aasta europarlamendi valimisteks kulutatud üle 600 000 euro.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. April 2014, 10:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing