Valdo Kalm kutsusMürk-Dubout' tagasi

Eliisa Matsalu 30. mai 2014, 14:26

"Talente peab koju ka tooma, neid ei saa ainult ära saata," ütles EMT ja Elioni juht Valdo Kalm Piret Mürk-Dubout' Eestisse naasmise kohta.

Telia Sonera asepresident Piret Mürk-Dubout naaseb Eestisse ning alustab juunist tööd EMT ja Elioni loodava ühisettevõtte erasegmendi- ja turundusjuhina.

EMT ja Elioni juht Valdo Kalm ütles, et tegi Mürk-Dubout’le konkreetse pakkumise.  „Piret oli väga huvitatud siia tulemisest,“ märkis ta. Tema sõnul meelitas Mürk-Dubout’ tagasi Eestisse armastus kodumaa vastu ja kolleegid, kes aastaid tagasi maha jäid. „Usun, et tema otsuses oli palju emotsionaalseid aspekte.“

Kalm märkis, et Rootsist tuleb tagasi ka Elioni endine personalidirektor Jaanika Kuusik, kes asub Eestis juhtima EMT ja Elioni ühisettevõtte personali. „Kaks hinnatud inimest tuleb tagasi, see on väga positiivne. Talente peab koju ka tooma, ei saa ainult ära saata,“ ütles Kalm.

Kalm lisas, et eestlased on TeliaSoneras kõrgelt hinnatud – grupis on Eesti juhte kokku kuus. „Oleme selle üle uhked, meie tööd on tunnustatud,“ märkis ta. Hiljuti lahkus TeliaSonerasse Elioni endine juht Arti Ots, kes asus Istanbulis juhtima Euraasia piirkonna äriarendust.

Ka Kalmi ennast on TeliaSonerasse kutsutud. „Pean tunnistama, et sellest on juttu olnud, kuid ma olen Eesti patrioot,“ märkis Kalm. „Olen väga motiveeritud Eestis töötama, uus töö on suur ja vastutusrikas.“

Täna sõlmisid EMT ja Elion ühinemislepingu, millega saab kahe ettevõtte ühisnimeks AS Eesti Telekom. Alustatud ühinemine on plaanis lõpule viia septembris 2014. Ühinemise tulemusena liituvad EMT ja Elion Eesti Telekomiga. Ühisettevõtte ärinimeks saab AS Eesti Telekom, kasutusele jäävad nii EMT kui Elioni kaubamärk.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    03. June 2014, 10:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing