• Jaga lugu:

  Ukraina peatas piiril Venemaa saadetud konvoi

  Ukraina ei lase üle oma riigipiiri 280 veoautot, mis Venemaa esindajate väitel veavad humanitaarabi.

  Ukraina teatel ei vasta veoautode konvoi rahvusvahelistele nõuetele ja see peaks olema juhitud Punase Risti poolt, vahendab uudisteagentuur Bloomberg.
  Venemaa hädaolukordade ministeeriumi teatel veavad veoautod 2000 tonni Moskvas kogutud toitu, ravimeid ja joogivett ning on mõeldud Kagu-Ukrainas tegutsevatele venemeelsetele mässulistele.
  Ukraina julgeoleku infokeskuse esindaja Andrei Lõssenko sõnul vedas konvoi sõjalist varustust humanitaarabi nime all. Tema kinnitusel lastakse humanitaarabi pakid riiki sisse vaid pärast Punase Risti koostatud ülevaadet, mis võib võtta nädal aega.
  „Humanitaarabi saabub Ukrainasse vaid juhul, kui see vastab Ukraina ja rahvusvahelistele nõuetele ning Punase Risti praktikatele,“ lisas Lõssenko. „Punane Rist koostab sel nädalal olukorrast Ida-Ukrainas ülevaate ning humanitaarabi vastuvõtmine sõltub juba ülevaate tulemustest.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tesla näitas heade tulemustega analüütikutele koha kätte
Pärast börsi sulgumist avaldas teise kvartali majandustulemused elektriautonduse lipulaev Tesla, mis ületas analüütikute ootusi.
Pärast börsi sulgumist avaldas teise kvartali majandustulemused elektriautonduse lipulaev Tesla, mis ületas analüütikute ootusi.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Kinoketi koroona-aasta lõppes rohkem kui miljonilise kahjumiga
Forum Cinemas teenis 2020. aastal 1,2 miljonit eurot kahjumit, samas käesolev aasta ei ole alanud kuidagi paremini.
Forum Cinemas teenis 2020. aastal 1,2 miljonit eurot kahjumit, samas käesolev aasta ei ole alanud kuidagi paremini.