Padar: hinnasõda on vältimatu

Pille Ivask 15. august 2014, 15:57

Põllumajandusminister Ivari Padar ütles, et idaturule mõeldud odavtoodete müügilejõudmine Eesti Maxima poodidesse on võimalik.

„Need on need ohud, mis sellistes olukordades tekivad,“ rõhutas minister ja lisas, et praegu pole ka ühtegi regulatsiooni, mis selliste toodete müügiletoomist saaks keelata. Siiski märkis ta kohe, et kõik tootjad, kes tahavad oma kaubaga Eesti poodide riiulitele jõuda, peavad vastava loa saama ka Veterinaar- ja Toiduametist.

Padar rääkis, et kuigi käimas on kampaania, kus soovitatakse tarbida eestimaist toodangut, on siiski tarbija rahakott see, mis lõpuks otsuste tegemisel võtmerolli mängib. Tema sõnul jagunevadki tarbijad kahte rühma – need, kes otsustavad odavate kaupade kasuks kui ka need, kes otsustavad põhimõtete nimel Eesti tootjate toodangu kasuks. „Mina kuulun kindlasti sinna viimasesse rühma,“ lausus minister.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2014, 09:57
Otsi:

Ava täpsem otsing