Äripäev • 23. oktoober 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Anvelt: MKM ei rikkunud ühtegi õigust

Justiitsministrer Andrus Anvelti sõnul on majandusministeerium parvlaevaühenduse kohta andnud selgitused, miks mindi üle otseläbirääkimistega hankele.  Foto: Veiko Tõkman

Puhkusel viibivat majandusministrit Urve Palot asendav justiitsminister Andres Anvelt ütles, et majandusministeerium lükkas oma vastuses ümber kõik rahandusministeeriumi esile toodud punktid, mille poolest minek otseläbirääkimistega hankeliigile ei oleks olnud õiguspärane, kirjutas Ärileht.

Samuti on majandusministeerium andnud selgitused, miks otseläbirääkimistega hankele üle mindi.

„Vastuse koostamisel osalesid ka Soraineni advokaadibüroo spetsialistid ja nemadki nõustusid MKMi seisukohaga, et hankeliik on valitud õiguspäraselt ja MKM pole rikkunud ühtegi talle seadusega antud õigust,” ütles Anvelt.

Samas ütles Anvelt, et seadus annab selge pädevuse valitsusel lahendada valitsusasutuste vahelised õiguslikud vaidlused. „Seega saab peaminister kutsuda kokku valitsuskabineti ehk ministrid peavad selle küsimuse üle otsustama,” selgitas Anvelt.

Loe edasi Ärilehest.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt