Omniva pani müüki hulga postkontoreid

14. november 2014, 17:06
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141114/NEWS/141119735/AR/0/AR-141119735.jpg

Postiettevõte Omniva on müüki pannud hulga töötavaid postkontoreid, mis aga ei tähenda kontorite sulgemist. Postiteenuse osutamist jätkatakse rendipindadel.

Omniva kodulehel võib leida nimekirja 40 müüki pandud kinnistust, millest suur hulk on töötavad postkontorid. Omniva postiteenuste divisjoni juht Kaido Padar selgitas ERRi raadiouudistele, et see ei tähenda, et postkontoreid sulgema hakatakse, vaid Omniva tahab muutuda kinnisvara omanikust rentnikuks.

"See võib eksliku mulje jätta tõesti, et riiklik postiettevõte sulgeb järjekordselt postkontoreid. Tegelikult ettevõte soovib olla hea rentnik ja mitte omada kinnisvara, vaid meie põhitegevus on täna ikkagi väga selgelt asjade liigutamine ühest kohast teise. Me ei pea ise omama nii suurt kinnisvaraportfelli," selgitas ta.

Padari sõnul on postiettevõte viie aasta jooksul müünud umbes 60 kinnistut ja lõplik eesmärk on jätta alles vaid kolm strateegilise tähtsusega hoonet.

 Pikemalt loe ERRist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. November 2014, 17:06
Otsi:

Ava täpsem otsing