• Jaga lugu:

  Maailma kalleim foto müüdi 6,5 miljoni dollari eest

  6,5 dollari eest müüdud Peter Liki kunstfoto "Fantoom".Foto: The Guardian

  Los Angeleses müüdi 6,5 miljoni dollari eest erakollektsionäärile Austraalia fotograafi Peter Liki mustvalge kunstfoto "Fantoom", vahendas The Guardian. Selle ostuga püstitati fotokunsti uus hinnarekord.

  Lik tegi pildi Ühendriikides Arizonase Anteloupe kanjonis ning fotol on jäädvustatud kaljupraost läbitungiv valguskiir. Kuna valgusvihk meenutab vaimu, sai teos nimeks "Fantoom".The Guardian lisas, et Liki kunsti austaja on varem ostnud temalt 2,4 miljoni dollari eest ülesvõtte "Illusioon" ning 1,1 miljoni dollari eest "Igavesed meeleolud".Seni oli maailma kalleima hinnaga müüdud foto rekord sakslase Andreas Gursky käes, kelle "Rhein II" müüdi 2011. aastal 4,3 miljoni dollariga.
  Peter Lik on sündinud 1959. aastal Melbourne'is ning on profifotograafiaga tegelenud 30 aastat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Kas osta või rentida?
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Tragöödia pani naise jätkama armastatu elutööd
Triin Lille nimi ei vaja motoinimestele tutvustamist. Kõik, kellele ilmakuulus bränd Yamaha tuttav, teavad, et Maarjamaal kannab selle edu eest hoolt just tema. Valdkonda süvitsi sukeldus naine aga pärast suurt isiklikku kaotust ning tragöödiat.
Triin Lille nimi ei vaja motoinimestele tutvustamist. Kõik, kellele ilmakuulus bränd Yamaha tuttav, teavad, et Maarjamaal kannab selle edu eest hoolt just tema. Valdkonda süvitsi sukeldus naine aga pärast suurt isiklikku kaotust ning tragöödiat.