Äripäev • 15. september 2015 kell 8:42

Põldma Kaubandus võeti kaupmeeste liitu

Põldma Kaubanduse omanik Heinar Põldma.  Foto: Veiko Tõkman

Kaupmeeste Liidu uueks liikmeks sai rõivaste jae- ja hulgikaubandusega tegelev Põldma Kaubanduse AS, kellele kuulub Eestis 50 kauplust, samuti tegutseb ettevõte Läti, Leedu ja Poola turul.

„Kaupmeeste Liiduga ühinemine oli meie ettevõtte jaoks asjade loomulik käik – olen saanud teiste liikmete käest huvitavat infot liidu tegemiste kohta ning sooviks ka ise panustada kaubandusvaldkonna arendamisse teadmisi ja kogemusi,“ ütles Põldma Kaubanduse ASi juhatuse esimees Heinar Põldma.

Põldma Kaubanduse ASi oma kaubamärk on Denim Dream ning ettevõte on kaubamärkide Guess, Diesel, Tommy Hilfiger ning Desigual maaletooja. Neljas riigis on Põldma Kaubandusel 78 kauplust kokku 310 töötajaga.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloomes, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub 53 liiget, kellele kuulub 80% toidu- ja esmatarbekaupade turust.

Heinar Põldma esineb Äriplaanil. Äripäeva esinduslikem konverents Äriplaan toimub 30. septembril ning sellel esinevad mitmed mõjukad ettevõtete omanikud, teiste seas VKG suuromanik Priit Piilmann, Sangari omanik Jüri Kraft, Chemi-Pharmi omanik Ruth Oltjer, puidutööstur Margus Kohava, kinnisvaraettevõtja Jaanus Otsa, reklaamiettevõtja Reet Roos, multitalent Rein Kilk ning Cityconi osanik ja juht Marcel Kokkeel.

Äriplaanile registreeruda saab siin.

Hetkel kuum