• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Autorollo võlausaldaja teeb prokuratuurile tõsiseid etteheiteid

  Autorollo võlausaldajad on mures, et uurimine nende hinnangul venib.Foto: Raul Mee

  Võlausaldaja Teet Järvekülg süüdistab prokuratuuri Autorollo pankrotikuriteo uurimisel passiivsuses, kuna tema hinnangul jäid tegemata olulised uurimistoiminguid, mis seostavad asjaga Reformierakonna tipp-poliitikuid.

  "Ei ainsagi arvuti IP-aadressi kontrolli ega Rosimannuste osalust kinnitada võiva tunnistaja ülekuulamist, rääkimata poliitikute endi tunnistustest," rääkis Postimehele Autorollo asjas suurim kahjukannataja, OÜ Port One omanik Teet Järvekülg.
  Järvekülg ja tema advokaadid kogusid virnade viisi materjale, mis seostavad poliitperekond Rain Rosimannust ja Keit Pentus-Rosimannust transpordifirma Autorollo varatuks tegemisega.
  Põhja ringkonnaprokuratuur vaidleb Järvekülje väidetele kategooriliselt vastu ning kinnitab, et kriminaalasja uurimisel kasutati ka tsiviilasjas kogutud tõendeid.
  Postimees kirjutab ka, et Rain Rosimannuse sõnul pole kriminaaluurijatel temale ja tema abikaasale etteheiteid, kuna ükski Järvekülje esitatud valesüüdistustest ei vasta tõele.
  Loe edasi Postimehest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.