Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Julianuse kaudu saab hakata võlgu nõudma välismaalt

  Julianus Inkasso laieneb üle EuroopaFoto: PantherMedia/Scanpix

  Eesti ettevõtetel on võimalik Julianus Inkasso abil oma võlgastelt võlgu sisse nõuda peaaegu kõikides Euroopa riikides, sest Julianus Inkassost sai laiahaardelise üleeuroopalise organisatsiooni European Collectors Association (ECA) Eesti partner.

  „European Collectors Association on autoriteetne üleeuroopaline organisatsioon, millega liitumine kergendab meie ja meie klientide tööd teistes Euroopa riikides,“ sõnas Julianus Inkasso OÜ juhatuse esimees Ülar Maapalu. „Eesti ettevõtlus on muutunud üha rahvusvahelisemaks ning ka inimeste liikumine, sealhulgas võlgu olevate inimeste liikumine, on muutunud aasta aastalt aktiivsemaks. ECA partneriks olemine aitab meil pakkuda kõigile Eesti ettevõtetele sissenõudmisteenust peaaegu kõikides Euroopa riikides.“Ülar Maapalu sõnul on ECAga liitumise eelis Julianus Inkasso klientide jaoks ka selles, et nüüd on võimalik teiste riikide inkassodega suhelda läbi Julianus Inkasso Eesti kontaktisikute. „Valisime koostööpartneriks ECA ühe põhjusena seetõttu, et nõuete vahendamine ja sissenõudmine on võlausaldajale tasuta, maksta tuleb vaid reaalselt tagasitoodud rahadelt,“ rääkis Ülar Maapalu. „Klientide jaoks on väga mugav, kui ei pea üksikute probleemide korral otsima uusi teenuseosutajaid eri riikidest. Nüüdsest saab Julianus Inkasso abil lahendada kõik võlanõuded sõltumata võlgniku tegevuspiirkonnast.“
  Lätis ja Leedus tegutseb Julianus Inkasso juba varasemast läbi tütaräriühingute ning Soomes läbi alalise partneri. Julianus Inkasso aktiivses menetluses on välismaal hetkel üle 10 000 nõude, millest peamise hulga moodustavad eestlased, kes elavad välismaal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Tõnu Mertsina: ekspordi väljavaade on kiiresti halvenemas
Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
7,8 miljoniga saab Vana-Kalamaja tänava rekonstrueerimine teoks
Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti teatel kuulutati edukaks Merko Ehituse kontserni kuuluva Tallinna Teede ASi pakkumine Vana-Kalamaja tänava rekonstrueerimiseks.
Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti teatel kuulutati edukaks Merko Ehituse kontserni kuuluva Tallinna Teede ASi pakkumine Vana-Kalamaja tänava rekonstrueerimiseks.
Reaalajas börsiinfo
Konkurentsiameti uus juht: kinomonopol? Jah, see paistab JOKK
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Välisturistid kulutasid Eestis rohkem kui eestlased välismaal
Välisturistid kulutasid Eestis teises kvartalis 320 miljonit eurot, Eesti elanikud jätsid välismaale samal ajal 265 miljonit eurot, on välja arvutanud Eesti Pank.
Välisturistid kulutasid Eestis teises kvartalis 320 miljonit eurot, Eesti elanikud jätsid välismaale samal ajal 265 miljonit eurot, on välja arvutanud Eesti Pank.
ÜRO nõuab ligipääsu tule alla jäänud Ukraina tuumajaamale
ÜRO peasektretär Antonio Guterres nõuab rahvusvahelistele vaatlejatele ligipääsu Zaporižžja tuumaelektrijaamale, mis jäi nädalavahetusel kaudtule alla.
ÜRO peasektretär Antonio Guterres nõuab rahvusvahelistele vaatlejatele ligipääsu Zaporižžja tuumaelektrijaamale, mis jäi nädalavahetusel kaudtule alla.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.