Rivo Sarapik • 25 märts 2016

Eesti tippkokk teeb koomikuile ära

Tippkokast ettevõtja Roman Zaštšerinski naerutas oma ettevõtte lugu rääkides saalitäit inimesi.  Foto: Andres Haabu

Tiitli "comedy chef" ehk "koomikust peakokk" pälvis Eesti tippkokk ja restoranipidaja Roman Zaštšerinski oma innustava ning püstijalanalja väärilise esinemise eest, mis naerutas kuulajaid algusest lõpuni. Vaata videost, kas mees on tiitlit väärt.

Eesti ühe parema restorani Moon ning samuti toidukohtade Kolm Sibulat, Vaimu Stuudio ning peagi avatava Mantel ja Korsten üks omanik Roman Zaštšerinski rääkis Äripäeva Gaselli Kongressil oma ettekandes näiteks, miks ta keevitaja asemel kokaks sai, kuidas vähese rahaga Eesti parimaid restorane teha ning miks on tema moto "shit happens, get over it" (jama juhtub, saa üle - toim).

Meeldis, mida nägid? Tahaksid veel? Otsime ja toome selliseid inspireerivaid ning meeldejäävaid esinejaid oma lugusid rääkima ka järgmise Gaselli Kongressi lavale 2017. aasta veebruaris.

Registreerides end märtsi lõpuni aadressil marili.niidumaa@aripaev.ee arvestame hiljem piletihinnast maha 17% soodustuse.

Vaata ka http://gasell.aripaev.ee.

Hetkel kuum