Berman: offshore'id ei mõjuta BLRT tegevust

10. mai 2016, 16:30
Balti Laevaremonditehase suuromaniku Fjodor Bermani sõnul lõi ta offshore-firma selleks, et osaleda laevanduses väljaspool Eestit.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160510/NEWS/160519960/AR/0/Fjodor-Berman.jpg

Balti Laevaremonditehase suuromaniku Fjodor Bermani sõnul lõi ta offshore-firma selleks, et osaleda laevanduses väljaspool Eestit.

“Minu mäletamist mööda loodi firma 1990. aastatel, et osaleda laevanduses väljaspool Eestit. Selles äris on offshore-firmade kasutamine laialt levinud praktika. See ei olnud mingil moel seotud BLRT Grupi tegevusega ega saanud mõjutada kontserni tööd,“ rääkis Berman.

Berman on seotud kahe ettevõttega, mõlemaga tuleb välja ettevõte nimega Marim Limited. Marime Limited on registreeritud 1998. aastal Bahama saartel. Andmebaasis on ka selline ettevõte nagu Berman Brothers, mis on registreeritud Briti Neitsisaarel ja seotud Šveitsiga. Berman Brothers on soetud Mossack Fonseca ja Co. S.A.-ga mis on registreeritud Šveitsis ja seotud 2986 ettevõttega.

Peale selle on andmebaasis olemas ka Berman Investments Corporation, mis on registreeritud Bahama saartel, osanik ettevõttes LTF International Consulting Corporation ja The Beareris, vahendaja on SEF Societe Fiduciare S.A.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. May 2016, 16:39
Otsi:

Ava täpsem otsing