Jaga lugu:

Berman: offshore'id ei mõjuta BLRT tegevust

Balti Laevaremonditehase suuromaniku Fjodor Bermani sõnul lõi ta offshore-firma selleks, et osaleda laevanduses väljaspool Eestit.   Foto: Andres Haabu

Balti Laevaremonditehase suuromaniku Fjodor Bermani sõnul lõi ta offshore-firma selleks, et osaleda laevanduses väljaspool Eestit.

“Minu mäletamist mööda loodi firma 1990. aastatel, et osaleda laevanduses väljaspool Eestit. Selles äris on offshore-firmade kasutamine laialt levinud praktika. See ei olnud mingil moel seotud BLRT Grupi tegevusega ega saanud mõjutada kontserni tööd,“ rääkis Berman.

Berman on seotud kahe ettevõttega, mõlemaga tuleb välja ettevõte nimega Marim Limited. Marime Limited on registreeritud 1998. aastal Bahama saartel. Andmebaasis on ka selline ettevõte nagu Berman Brothers, mis on registreeritud Briti Neitsisaarel ja seotud Šveitsiga. Berman Brothers on soetud Mossack Fonseca ja Co. S.A.-ga mis on registreeritud Šveitsis ja seotud 2986 ettevõttega.

Peale selle on andmebaasis olemas ka Berman Investments Corporation, mis on registreeritud Bahama saartel, osanik ettevõttes LTF International Consulting Corporation ja The Beareris, vahendaja on SEF Societe Fiduciare S.A.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum