• Jaga lugu:

  Vene pankur: te ei leia kunagi üles Putini salajast rikkust

  Need, kes üritavad leida Putini pangakontosid, võivad sellega terve elu tegeleda, aga nad ei leia neid kunagi, ütles VTB juht Andrei Kostin Financial Timesile.

  VTB juht nimetas tulututeks nende inimeste püüdeid, kes nn Panama paberite uurimise raames üritavad leida Venemaa presidendi Vladimir Putini salajast rikkust.
  Andrei Kostin ja Vladimir Putin.Foto: epa
  „Te ei taba Putinit sellelt. Tal ei ole autosid ega raha,“ ütles Kostin Briti lehele. „Tema osaks on veeta kogu oma elu tagasihoidlikult, sest terve maailm ju tunneb teda. Inimesed, kes üritavad leida Putini pangakontosid, võivad sellega terve elu tegeleda, aga nad ei leia kunagi midagi,“ ütles Kostin.
  Vastates küsimustele, mis puudutasid tema juhitavat panka, rääkis Kostin, et VTB ei luba kunagi isiklikel või poliitilistel suhetel imbuda ärisse. „Mõnikord me võtame vastu ebaõigeid äriotsuseid… Mõnikord laename välja liiga palju raha. See on äri. Ma võtame riske. Kuid kui keegi süüdistab mind selles, et ma teen midagi valesti, siis las näitab mulle dokumenti!“ ütles VTB juht.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.