• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Arsenali sõjatehases avati kaubanduskeskus

  Põhja-Tallinna keskus Arsenal avas enda uksed endises sõjatehases.Foto: Raul Mee

  Eelmisel neljapäeval avati Põhja-Tallinnas Arsenali keskus, kuhu on oodatud eelkõige piirkonnas elav ja töötav inimene.

  Arsenali keskuse juhi ja ühe omaniku Aadu Oja sõnul võttis keskuse valmimine aega neli ja pool aastat. “Kuna paljud kohalikud ei teadnud, mis asub Arsenali müüride taga, siis Linnalabori abiga tegime siia ka ekskursioone. See oli hea võimalus inimestele tutvustada, mis siin Põhja-Tallinnas asub. Rõõm on tõdeda, et elanike huvi oli suur.”
  Oja ütles avamisel, et maja punased tellised on säilinud juba 100 aastat ja nad püüdsid kasutada olemasolevat hoonet võimalikult palju.
  “Majal on hing sees ja see kõnetab inimesi,” ütles ehitaja Nordeconi juhatuse liige Avo Ambur. Ta lisas, et keskusel ei ole plaanis konkureerida suurte kaubanduskeskustega, kus klient on anonüümne. “Arsenali keskus on tehtud kohalikule elanikule, kes piirkonnas elab või töötab.”
  Arsenali keskuse ankurüürniku Selveri jaoks on tegemist 46. kauplusega. Keskuses asub 30 erinevat kauplust ja teenusepakkujat ning pea kümme kohvikut ja restorani.
  Keskuse ehitustöid tegi Nordecon ning Arsenali investeeringumaht oli üle 7 miljoni euro.
  Vaata piduliku avamise pildigaleriid Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.