Andres Haabu • 26. jaanuar 2017 kell 8:15

Rõivas andis Arsenali müügi asjus aru

Rõivas käis riigikogu korruptsioonivastasese erikomisjoni ees aru andmas seoses Arsenali keskuse kinnistu müügiga.  Foto: Andres Haabu

Täna hommikul käis Riigi Kinnisvara ASi nõukogu endine esimees Taavi Rõivas riigkogu korruptsioonivastase erikomisjoni ees rääkimas Arsenali kinnistu müügist erafirmale, milles olid ärihuvid ka tema parteikaaslasel Rain Rosimannusel.

Komisjon, mille liikmed on Artur Talvik, Anneli Ott, Mart Helme, Ants Laaneots, Kalle Muuli ja Jaanus Marrandi, tahtis kuulda Rõivase informatsiooni 2012. aastal toimunud nn Arsenali kinnistute müügi tehingutega seotud asjaolude kohta.

Eelmisel nädalal kirjutas Äripäev, et ettevõte, milles Rain Rosimannusel oli optsioon, omandas Riigi Kinnisvara ASi korraldatud avalikul enampakkumisel ainsa osalejana Arsenali keskuse kinnistu. RKASi nõukogu juhtis tol ajal Rosimannuse parteikaaslane Taavi Rõivas.

Taavi Rõivas käis täna riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni ees aru andmas seoses Arsenali keskuse kinnistu müümisega.  Foto: Andres Haabu
Hetkel kuum