Andres Haabu • 26. jaanuar 2017
Jaga lugu:

Rõivas andis Arsenali müügi asjus aru

Rõivas käis riigikogu korruptsioonivastasese erikomisjoni ees aru andmas seoses Arsenali keskuse kinnistu müügiga.  Foto: Andres Haabu

Täna hommikul käis Riigi Kinnisvara ASi nõukogu endine esimees Taavi Rõivas riigkogu korruptsioonivastase erikomisjoni ees rääkimas Arsenali kinnistu müügist erafirmale, milles olid ärihuvid ka tema parteikaaslasel Rain Rosimannusel.

Komisjon, mille liikmed on Artur Talvik, Anneli Ott, Mart Helme, Ants Laaneots, Kalle Muuli ja Jaanus Marrandi, tahtis kuulda Rõivase informatsiooni 2012. aastal toimunud nn Arsenali kinnistute müügi tehingutega seotud asjaolude kohta.

Eelmisel nädalal kirjutas Äripäev, et ettevõte, milles Rain Rosimannusel oli optsioon, omandas Riigi Kinnisvara ASi korraldatud avalikul enampakkumisel ainsa osalejana Arsenali keskuse kinnistu. RKASi nõukogu juhtis tol ajal Rosimannuse parteikaaslane Taavi Rõivas.

Rõivas ja Arsenal  Foto: Andres Haabu
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas