"Rahast räägitakse, nagu see oleks jõle vastik"

Riito Ehituse nõukogu esimehe kohalt tagasi astuda otsustanud Ardo Ojasalu rääkis algajate ettevõtjate vigadest. "Kui esimene raha tuleb, ostetakse kohe auto ja suur teler. Tekib efekt, et oh, olen jõle kõva mees ning võin endale kõike lubada."  Foto: Andras Kralla
Marge Väikenurm • 1. märts 2017 kell 4:30

Riito nõukogu juhtimisest taandunud, minister Urve Palo nõunik ja erakondade rahastamist kontrolliv Ardo Ojasalu leiab, et raha tuleb väärtustada.

"Minul on Samsung S2, mis on mul ei tea kui pikka aega olnud, aga ikka töötab. Ma ei näe põhjust, miks peaks uue ostma. See näeb nii jube välja, et abikaasa ei luba seda näidata. Rahast räägitakse, nagu see oleks midagi jõle vastikut. Raha tuleb väärtustada," rääkis Ojasalu, kes on saanud palju kriitikat kui skandaalse ehitusfirma Facio järeltulija Riito Ehituse nõukogu juht.

Nüüd nendib ta ka ise oma hooletust. Peale selle tunnistas, et on maailmavaatelt EKRElane, rääkis, milliseid vigu algajad ettevõtjad teevad ja kuhu ta on investeerinud.

Hetkel kuum