Äripäev • 20 aprill 2017

Prisma Peremarketi juht Lihavainen lahkub

Janne Lihavainen lahkub Prisma Peremarketi juhi kohalt.  Foto: Andras Kralla

Kuna Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen suundub emafirma SOK kontserni arendusdirektoriks, asub maikuust tema asemele Jussi Nummelin, kel on pikk kogemus Lidli ketist, kus ta juhtis viimastel aastatel Lidl Leedu organisatsiooni.

Kümme aastat Prisma tegevdirektor olnud Lihavainen asub SOK kontserni arendusdirektoriks ning tema vastutusvaldkonda kuuluvad SOK hüper-, supermarketid, lähipoed, teenindusjaamad, kaubamajad, hotellid ning restoranid. 

Prisma Peremarket on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb Soome, Eesti, Venemaa, Läti ja Leedu turul. Prisma Peremarket annab Eestis tööd üle 1000 inimesele.

Hetkel kuum