28. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Postimaja müüja: täpne kosilaste arv olgu saladus

Aavo Kokk
Aavo Kokk  Foto: Äripäev

Mida vähem läbirääkimistest teatakse, seda lihtsam on Catellal edaspidi läbirääkimisi pidada, põhjendas Catella juht Aavo Kokk Tallinna Postimaja täpse kosilaste arvu ja muude asjaolude enda teada jätmist.

Tõsiseid ostuhuvilisi oli siiski rohkem kui üks, avaldas alates 2011. aastast Tallinna Postimaja ümberehitust ja möödunud aasta sügisest hoone müüki korraldanud Catella Corporate Finance tegevjuht Aavo Kokk. Müüja otsis ostjat, kes Postimaja laiendamise võimalust vääriliselt hindaks ja hinnastaks.

Koka sõnul on kinnisvara puhul olulisim asukoht. "Minu teada ei ole Tallinnas ühtegi teist ristmikku, mis ligilähedaseltki konkureeriks jalakäijate liikluse mahult Narva maantee, Hobujaama, Laikmaa ristmikuga."

Loe Aavo Koka intervjuud Tallinna Postimaja müügist, Tallinna kaubanduskeskuste konkurentsivõitlusest ning tema prognoosi 2018. aastaks teemaveebist kinnisvarauudised.ee.

Veebruaris toimuval suursündmusel Äripäeva kinnisvarakonverents 2018 räägib Lumi Capitali partner Raiko Uri, millist vara kinnisvarafondid Eesti turult otsivad ja mida tähele panna ehitusjärgus vara ostul-müügil.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt