Äripäev • 22. jaanuar 2018 kell 8:22

Elroni värske juht: uued rongid tuleks varsti ära tellida

Elroni rongid  Foto: Raul Mee

Täna Elroni uue juhina alustanud Olle Tischler ütles, et kuna rongireisijate arv Eestis pigem kasvab, hakkab ta ühe esimese ülesandena ette valmistama uute, mitukümmend miljonit eurot maksvate ekspressrongide tellimist, vahendas logistikauudised.ee Postimehe majandusveebi.

"Hakkame ette valmistama, mida see meile kui ettevõttele finantsiliselt kaasa toob," selgitas Tischler. "Praegu loodame, et uute rongide ost kajastub juba järgmise aasta riigieelarves, siis võiks tellimuse sisse anda."

Kui tellimus sisse anda, läheks Tischleri sõnul paar aastat aega, enne kui rongid liinile jõuaksid. "Praegu pole tellimust sisse antud, aga arusaamine ja valmisolek on olemas," lausus ta.

Pikemalt loe Postimehe majandusveebist.

 

Hetkel kuum