• Jaga lugu:

  Pipedrive sai Saksa investorilt veel 10 miljonit dollarit

  Foto: Andras Kralla

  Pipedrive kaasas täiendava 10 miljoni dollari suuruse C-seeria investeeringu uuelt investorilt Deutsche Telekom Capital Partners (DTCP), teatas ettevõte. Koos hiljutise investeeringuga on Pipedrive C-seeria investeeringuid kaasanud 60 miljoni dollari väärtuses.

  Lisaks DTCP-le kuuluvad Pipedrive’i investorite hulka juba varasemates investeeringu-seeriates osalenud investorid Insight Venture Partners, Bessemer Venture Partners, Atomico ja Rembrandt Venture Partners. Kokku on riskikapitali investorid rahastanud Pipedrive'i 90 miljoni dollari ulatuses.
  „Meil on sellise tugeva Euroopa investori nagu DTCP kaasamisega vedanud. Tema lisandumine olemasolevate investorite ringi peegeldab ka hästi meie kliendibaasi ja eesmärkide ulatuslikkust,“ ütles Pipedrive'i kaasasutaja ja tegevjuht Timo Rein.
  "Pipedrive'i tugev ja tõhus kasv avaldas meile muljet me usume ettevõtte kogenud juhtkonda. Toetame hea meelega Pipedrive'i edasist kasvu, kasutades selleks meie üleilmset partnerite võrgustikku ja juurdepääsu turgudele," märkis DTCP partner Thomas Preus.
  Pipedrive on 2010. aastal loodud müügijuhtimise tarkvara (CRM), mis aitab kiiresti kasvavatel ettevõtetel hallata keerukaid või pikki müügiprotsesse. Pipedrive'i müügitööriist aitab müügiinimestel visualiseerida tööprotsessi ja keskenduda tegevustele, mis viivad tehinguid edasi. Pipedrive’i kasutavad enam kui 75 000 ettevõtet 170 riigis üle kogu maailma.
  Pipedrive'i kontorites New York'is, Lissabonis, Londonis, Tallinnas ja Tartus töötab 400 inimest. Eestis töötab Tallinna ja Tartu kontorites ligi 300 inimest ning ettevõte plaanib töötajate arvu kasvatada Tallinnas ja kahekordistada Tartus. Tallinnas loodab Pipedrive uude büroohoonesse Mustamäe tee alguses kolida 2018. aasta lõpus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Raivo Kokser: ettevõtlust hävitavatest vaktsiinipassidest tuleb loobuda
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Rimi tõstab rekordiliselt palka, olles valmis enamakski
Käesoleva aasta alguses on Rimi otsustanud teha ajaloo suurima palgatõusu kõigile oma töötajatele, ütles Rimi ostudirektor Maris Rannus.
Käesoleva aasta alguses on Rimi otsustanud teha ajaloo suurima palgatõusu kõigile oma töötajatele, ütles Rimi ostudirektor Maris Rannus.
Sberbank ostab Stockmanni nime all toimiva Venemaa ettevõtte
Venemaa riigile kuuluv Sberbank ostab AO Stockmanni osaluse Vene ettevõttelt Reviva, kellele Soome börsifirma müüs selle 2015. aastal.
Venemaa riigile kuuluv Sberbank ostab AO Stockmanni osaluse Vene ettevõttelt Reviva, kellele Soome börsifirma müüs selle 2015. aastal.