Äripäev • 10. november 2018 kell 11:22
Saaremaa Piimatööstuse juht Ülo Kivine võib tunda head meelt – suurettevõtetest suutsid just nemad luua parima töökeskkonna.   Foto: Raul Mee

Saarlased lõid parima töökeskkonna

Sel aastal auhinnati hea töökeskkonna arendamise eest Saaremaa suurettevõtet ja väikest kinnisvaraettevõtet, vahendab Personaliuudised.

Tööinspektsioon tunnustab igal aastal ettevõtteid hea töökeskkonna arendamise eest. Tänavu said auhinna üle 50 töötajaga ettevõtte kategoorias Saaremaa Piimatööstus ja alla 50 töötajaga ettevõtte kategoorias nimetati parimaks Bonava Eesti.

Auhinnad andis üle tervise- ja tööminister Riina Sikkut, kes tõstis Bonava Eesti puhul esile süsteemset lähenemist ohutusele ehitusplatsil ning innovaatiliste lahenduste kasutuselevõttu. Saaremaa Piimatööstuse puhul rõhutas minister ettevõtte töötajate kaasamist hea töökeskkonna loomisesse.

Hea töökeskkonna tunnustusega soovib tööinspektsioon tõsta esile ettevõtteid, kus väärtustatakse töötajate tervist säästvat töökeskkonda ja ohutut töötamist. Auhinda antakse välja neljandat korda. Varasemalt on hea töökeskkonna auhinna saanud Crystalsol, Tallinna Vesi, Saku Metall, Harju Elekter Teletehnika, Baltic Oil Service ja Derivco Estonia.

Pikemalt saab lugeda Personaliuudistest.

Hetkel kuum