Äripäev • 9. mai 2019 kell 5:40

Politsei otsis läbi Leedo kontori

Vjatšeslav Leedo endised äripartnerid praamikuninga pankrotistumist uskuma ei jäänud   Foto: Raul Mee

Prokuratuur uurib, kas Vjatšeslav Leedo praamifirma Saaremaa Laevakompanii pankrotistus tahtlikult ning eile otsisid keskkriminaalpolitsei töötajad Kuressaares läbi Saaremaa Laevakompanii ja Holostovi Kinnisvarahalduse kasutuses olevad ruumid.

“Riigi ülesanne on tagada õiglane ja läbipaistev majandus- ja konkurentsikeskkond ning kui ettevõtte pankroti põhjustamise asjaoludes esinevad kuriteo tunnused, siis on meie kohus kahtlusi uurida,” ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Kaido Tuulemäe ajalehele Saarte Hääl.

Tegemist on Leedo endiste äripartnerite Olav Miil ja Richard Tomingas taotlusega ning Vjatšeslav Leedo sõnul oligi arvata, et Olav Miili lubatud kurnamismeetodid jätkuvad. “Prokuratuuri motiividega saab ainult nõustuda,” kinnitas ta.

Loe pikemalt Saarte Häälest.

Hetkel kuum