Allan Rajavee • 17. mai 2019 kell 13:08
Uudised
Ainult tellijale

Tallinna TV võitleb eelarvemiinusega: ees ootab kitsam aeg

Kuigi Tallinna TV juhatuse liikme Taavi Puki hinnangul oli 2018. aasta läbimurdeline, tekkis tehnililiste probleemide ja programmiliste väljakutsete tõttu munitsipaal-televisiooni eelarvesse üle 660 000eurone puudujääk.   Foto: Andres Haabu

Pealinna munitsipaaltelevisioon lõpetas 2018. aasta üle 660 000eurose miinusega, mis on Tallinna Televisiooni (TTV) juhi Taavi Puki sõnul tulenenud eelkõige mullu avastatud tehnilistest probleemidest ja programmilistest ümberkorraldustest.

Taavi Puki sõnul on TTV juhtkond esitanud telekanali nõukogule kokkuhoiu ja kärpemeetmed. Puki sõnul on nende sisu suhteliselt etteaimatav. „Üle vaadatakse igapäevased halduskulud ning tõmmatakse koomale, kus vähegi võimalik,“ ütles Pukk. Tema sõnul tuleb TTV-l saada tulevikus hakkama väiksemates ruumides ja paratamatult vaadatakse üle personaliread ning kaalutakse, kuidas saada hakkama vähemate inimestega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum