Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Nudist sai raha kokku enne kui paludagi jõudis

Mihkel Männik   Foto: Andras Kralla

“No tohutu kampaania oli kogu suveks planeeritud. Värvikad flaierid, mida festivalidel jagame, väga naljakas video tegemisel. Tahtsime erinevatel üritustel vahuveini pakkuda ja sealjuures võimaluse anda, et muide, meisse investeerida ka tahate? Aga nüüd me ei saa seda teha,” rääkis peenjoogivabriku Nudist kaasasutaja ja direktor Mihkel Männik nende läbikukkunud plaanist.

Tegu pole aga ebaõnnestumisega. Nimelt tahtis marjadest ja puuviljadest vahuveini tootev ettevõte ühisrahastuse ja väikeinvestorite abil pool miljonit eurot kokku koguda. Juhtus aga nii, et Nudist sai selle raha ja rohkemgi veel kokku enne, kui kampaania Funderbeami keskkonnas avalikuks jõudis.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum