Allan Rajavee • 15. oktoober 2019 kell 11:26
Uudised
Ainult tellijale

Rail Baltic Eesti tegevjuht lahkub ametist

Rail Baltic Eesti lahkuva tegevjuhi Riia Sillave (paremal) sõnul on tema juhitud meeskond suutnud viia Rail Balticu projekti ettevalmistusetapist ellu viimiseni.   Foto: Liis Treimann

RB Rail ASi aktsionärid otsustasid kolme Balti riigi ühisettevõtte nõukogus asendada Rail Baltic Estonia tegevjuhi Riia Sillave majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi transpordi asekantsleri Ahti Kuningaga. Ühtlasi lahkub Sillave ka Rail Baltic Estonia tegevjuhi kohalt.

Sillave sõnul lahkub ta ettevõttes novembri lõpus isiklikel põhjustel. „Panustasin Rail Balticusse kogu energia ning lahkun isiklikel põhjustel. Ehitus on alanud, sellelt teemärgilt on sobiv anda teatepulk üle uuele juhile,“ ütles Sillave.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum