Anu Jõgi • Kristel Härma • 8. november 2019 kell 10:07
Uudised
Ainult tellijale

Weekendi korraldajale sajab maksuhäireid selga

Weekend Festival Balticu juhatuse liige John Rugemalira (valges särgis) andis sel aastal Eestis kohtu ees võlgniku vande ning ettevõte läks pankrotti. Eesti ettevõttes raskustesse sattumise ajal enam selle asutajat Hardi Loogi juhatuses polnud, kuid Soome firmas on juhatuses nii Hardi Loog kui tema õde Kristel Rugemalira, kelle abikaasa pidi Weekendi festivali Eestis tekkinud võlgade eest kohtu all olema.  Foto: Andras Kralla

Soomes Weekendi festivali korraldavale firmale sajab selga järjest maksuhäireid. Omanikud on festivali ära müünud, ettevõtte rajaja läks uude firmasse ja võlad jäid maha, kirjutab Kauppalehti.

Soome festival on olnud Weekendi festivali korraldajatele viimane alles jäänud võimalus: Rootsi festivali korraldajafirma läks pankrotti eelmisel aastal, Eesti festivali korraldajafirmal tuli pankrotti minna tänavu. Ka Soome Weekendi festivali korraldaja on teinud huvitavaid pöördeid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum