Eliisa Matsalu • 23 jaanuar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Kuidas Kristjan Sild ühisrahastuse investorid pika ninaga jättis

Samal ajal, kui ühisrahastusplatvorm Crowdestate on üritanud skandaalse äritegelase Kristjan Silla ettevõttelt kätte saada üle 800 000 euro, kavaldas Sild investorid ühe elegantse tehinguga üle.

Crowdestate tahab tagasi saada raha, mida äritegelane Kristjan Sild nende platvormi kaudu Loo Kodude uusarenduse jaoks kaasas. Uusarenduses pole veel koppagi maa sisse löödud, veetud on vaid trassid.   Foto: Liis Treimann

Investorite ja Kristjan Silla tüliõun on Kastanikodude nime kandev uusarendus Loo alevikus. Lühidalt öeldes usaldasid Crowdestate'i investorid Kristjan Silla kätte oma 850 000 eurot, aga Sild tegi projekti kinnistutega lubamatuid tehinguid ja kadus seejärel investorite jaoks koos nende rahaga orbiidilt.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum