Uudised
Ainult tellijale

Järgmisi suuri tehinguid võib oodata energiafirmadelt

Viimase aja üks suuremaid tehinguid oli Utilitase müük. Fotol kaadel eelmise aasta novembrist, kui Utilitas avas uue soojuse ja elektri koostootmisjaama Mustamäel. Fotol on Utilitase juhatuse liige Janek Trumsi (vasakul), Niall Mills First State’i infrastruktuuriinvesteeringute valdkonna partner (Trumsist järgmine) ja ettevõtja Kristjan Rahu.  Foto: Liis Treimann

Viimaste aastate suured tehingud on meie piirkonna vastu huvi äratanud ja seepärast võib põnevaid tehinguid oodata veelgi, vahendab Finantsuudised.

Suurte rahvusvaheliste fondide, näiteks Blackstone'i Apaxi ja First State Investmentsi investeeringud siia tõstavad investeerimisatraktiivsust, kinnitasid Äripäeva raadio hommikuprogrammis advokaadibüroo COBALT partnerid Martin Simovart ja Peeter Kutman, kes just selles valdkonnas tegutsevad.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum