Kristel Härma • 30. juuni kell 14:14
Uudised
Ainult tellijale

Aafrikas tegutsev fintech kaasas Eesti äriinglitelt raha ja kolis Tallinna

PayQin aitab Aafrikas mobiili abil raha üle kanda, vastu võtta ja kasutada.  Foto: PayQin

Peakontori Tallinna kolinud fintech PayQin sai Eesti äriinglitelt seemnerahastuse veerand miljoni euro ringis.

Fabrice Amalaman ja Pierre Sesque asutasid Aafrikas populaarse mobiilse rahatehnoloogiaga tegeleva PayQini 2017. aastal Londonis, kuid läbisid ka siinse Startup Wise Guysi ärikiirendi. Kevadel otsustasid nad kaasata täiendavat seemnekapitali, et laiendada oma haaret Lääne-Aafrika prantsuskeelsetel turgudel ning arendada oma toodet veelgi edasi. Selle tehnoloogia abil saab raha vastu võtta, talletada ja kulutada mobiiltelefoni numbriga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum