Marge Väikenurm • 2. juuli kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Bauschmidti pankrotti kontrollib uus tegija. Mait Schmidt: mulle tehti palju haiget

Pankrotistunud Bauschmidti omanik Mait Schmidt ei taha enam ehitada. "Mul pole vaja kellelegi midagi tõestada. Olen olnud ligi 500 ehituse valmimise juures aastast 1983. Mulle on suur asi Estonian Golf & Country Club, annan kõik siia. Selle kõrvalt ei jõuagi muud teha – vähemalt sain aru, et ei ole mõtet suurt tükki ahmida," rääkis ta.  Foto: Meeli Küttim

Kolm aastat tagasi ootamatult põhja vajunud suurehitaja Bauschmidti pankrotipessa ilmus uus tegija, kelle taga kahtlustatakse firma omanikku Mait Schmidti.

Viimati City Residence’i ja Novira Plaza valmis ehitanud Schmidt ise ütles, et ta küll tahtis, kuid ei ostnud suurimat, pankrotipesa kontrollivat nõuet. Ka sõnas Schmidt, et ehitusmaastikule ta ei naase. „Sest mulle tehti nii palju haiget,“ põhjendas Schmidt avameelses vestluses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum