Bauschmidti tabasid raskused tipus

Bauschmidti omanik Mait Schmidt palus koostööpartneritelt ja võlausaldajatelt vabandust raskuste pärast.  Foto: Meeli Küttim
Marge Väikenurm • 3. jaanuar 2017 kell 12:30

Peatöövõtja Bauschmidt on lühikese ajaga murdnud ennast parimate ehitusfirmade ridadesse. Enne jõule läks firma ootamatult saneerimisele.

Numbrid allpool järgneval graafikul näitavad kõnekalt, et firma on viimase nelja aastaga kiiresti kasvanud, näiteks nii käibe kui ka töötajate arvu põhjal. Peale selle on jagamisele läinud omajagu dividende ning firma kuulub 20 edukama ehitusettevõtte sekka.

Intervjuus Äripäevale rääkis mõõna vajunud Bauschmidti omanik Mait Schmidt, et eelmisse aastasse jääb nüüd suur kahjum, kuid müügitulu kasvab üle 30 miljoni euro. Saneerimise õnnestumisel loodab firma sel aastal taas kasumisse jõuda. "Järgmisteks aastateks on meil umbes 42 miljoni eurone lepingute portfell,” lisas Schmidt.

 

Hetkel kuum