Äripäev • 30. juuli kell 8:38
Uudised
Ainult tellijale

Eesti Energia tuli eriolukorrast välja kasumiga

Eesti Energia kontserni finantsdirektori ja juhatuse liige Andri Avila loodab, et nõudlus energiatoodete järele hakkab pärast eriolukorra lõppemist taastuma.  Foto: Liis Treimann

Eesti Energia teenis eriolukorra piirangute tingimustest oluliselt vähenenud nõudlusest hoolimata teises kvartalis 7 miljonit eurot puhaskasumit. Arvestades, et tulemus saavutati 168 miljoni euro suuruse käibe juures, võib kontserni finantsdirektori Andri Avila sõnul tulemusega rahule jääda.

Põhjamaade hüdroelektri toodang kasvas teises kvartalis võrreldes 2019. aastaga viiendiku ehk 8 teravatt-tunni võrra. Kasv on võrreldav Eesti aastase elektritarbimisega. Nord Pooli turul tervikuna oli viimase nelja aasta ning Eestis viimase kuue aasta madalaim elektritarbimine.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum