Äripäev • 8. august kell 10:02
Uudised
Ainult tellijale

Ettevõtjate teekond läbi raskete aegade näib üha okkalisem

Selle nädala enim loetud lood olid seotud nii MiniCrediti kui ka T1 saneerimiskavaga seotud kohtuvaidlustega  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Kriisiaegadel langevad majanduses maskid ja selgub, kes suudab päriselt vee peal püsida ning kelle jutt koosnes ainult suurtest sõnadest. Sel nädalal hoidsid Äripäeva lugejad silma peal kõige enam just lugudel, mis rääkisid piltlikult öeldes kriisi puhastustulest.

Äride kadumine pole alati kurb või negatiivne sündmus. Eriti sel juhul kui tegemist on petturi kadumisega. Nii kajastasime sel nädalal taaskord kiirlaenuäri Minicredit pankrotimenetlust, kus ring Kristian Kesner ümber on koomale tõmbamas. Kohus nõuab fantoomärikalt, tema emalt ja teistelt Kesneri tegemistega seotud variisikutelt ligi 233 000 eurot

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum