Logistikauudised.ee  • 19. september 2020 kell 9:56
Uudised
Ainult tellijale

Autoettevõtete juhid: kriisi põhi saabub hilissügisel

Äsja ilmunud Äripäeva infopanga autovedajate kvartaliraport küsitles septembris sektori ettevõtete juhte ja palus vastata oma ettevõtte lähema kuue kuu väljavaateid puudutavatele küsimustele. Kokku osales 53 vastajat, kelle üheks läbivaks sõnumiks oli, et kriisi põhi ei ole veel saabunud, kirjutab logistikauudiste portaal.

Selle aasta teise kvartali palgatabeli tippu kroonib rahvusvahelisi ja kohalike vedusid tegev KaroTrans AS.  Foto: KaroTrans

Koroonakriis on sektorit üsna kõvasti löönud, eriti rahvusvahelisi vedusid tegevatele ettevõtetele. Selle mõju ei ole veel lõppenud ning see kajastus ka juhtide hinnangus sektori seisundile, mida võib nimetada „mõõdukalt pessimistlikuks“.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum