Logistikauudised.ee  • 3. detsember 2020 kell 13:40
Uudised
Ainult tellijale

Koroonavaktsiini laialivedu on tõsine logistiline väljakutse

Magnum Logisticsi logistikajuht Raivo Loolaid eelmisel nädalal toimunud logistika aastakonverentsil.  Foto: Raul Mee

COVID-19 vaktsiini logistika saab olema väga suur väljakutse eriti juhul, kui vaktsiin peab olema temperatuuril –70 kraadi, nentis Magnum Logisticsi logistikajuht Raivo Roolaid logistika aastakonverentsil. Vaktsiini transporditakse kuiva jää sees, mis on oma olemuselt süsihappegaas tahkel kujul.

Baltimaades ravimite logistikaga tegeleva Magnum Logisticsi logistikajuht Raivo Roolaid tunnistas, et tõenäoliselt võtab vähemalt esimese partii COVID-19 transpordi, ladustamise ja laialiveo enda kanda riik, sest nendeni ei ole siiani jõudnud tellitud vaktsiini tarneahela täpseid nõudeid, kirjutab logistikauudised.ee.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum