Allan Rajavee • 14. jaanuar kell 15:09
Uudised
Ainult tellijale

Tuulikumure tabas Järvamaad

Kastna rabast idasse jäävatel Vestman Grupi kinnistutel lõpetatakse raietöid ja parandatakse tööde käigus viga saanud valla teed. Samas kui uus Türi üldplaneering ja kohalikud lubavad, siis võiks mõne aasta jooksul nende metsade vahele kerkida Vestman Solar OÜ tuulikud.  Foto: Andras Kralla

Kui Käru küla lähistel elavad inimesed on häiritud Türi valla plaanist lubada ehitada tuulepark hajaküla lähistele, siis rabaserva tuulikute püstitamise plaani pidava ettevõtte juht kiidab valda tuulikusõbralike kohtade väljavalimise eest.

Midagi pole veel kivisse raiutud, kinnitavad nii Türi valla advokaat kui ka Aivar ja Merit Berzinile kuuluva ettevõtte Vestman Solar juht.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum