Äripäev • 23. veebruar kell 7:07
Uudised
Ainult tellijale

Veriff laieneb Ladina-Ameerikasse

Veriff OÜ juht ja asutaja Kaarel Kotkas  Foto: Andras Kralla

Tehnoloogiaettevõte Veriff sõlmis partnerluse finantsteenuste platvormiga Kueski, mis laiendab Veriffi äritegevust Ladina-Ameerika turule.

Kueski on üks kõige kiiremini kasvavaid finantsteenuste platvorme Ladina-Ameerikas, mis pakub tarbija finantseerimise teenuseid Mehhiko turul. Ettevõte on keskendunud klientidele, kel puudub krediidiajalugu, kuna varem pole ükski krediidiasutus neid teenindanud. Finantsteenuste pakkumine krediidiajaloota kliendile kätkeb kõrgemaid riske. Veriff aitab Kueskil hoida teenus kooskõlas vastavuskontrolliga ning maandada riske võimalike identiteedipettuste- ja kelmuste osas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum