Kristel Härma • 3. mai kell 12:33
Uudised
Ainult tellijale

ERIALi hoiustajad hääletasid saneerimise poolt

Sügisel peeti kinni kolm hoiu-laenuühistuga ERIAL seotud inimest, keda kahtlustatakse investeerimiskelmuses ja omastamises. Raskustesse sattunud ühistu hoiustajad võiksid hakata oma raha tagasi saama järgmisest aastast.  Foto: Andras Kralla

Raskustesse sattunud hoiu-laenuühistu ERIAL hoiustajad hääletasid kava poolt, mille järgi hakkab ühistu neile järgmisest aastast raha tagasi maksma.

Hoiustajate otsuse peab kinnitama veel kohus, kuid ERIALi saneerimisnõustaja Ly Müürsoo on tulemusega rahul. "Äge!“ ütles Müürsoo hääletuse tulemuse üle rõõmustades. Kui kava oleks jäänud vastu võtmata ning ühistule terendaks pankrot, oleks olukord sünge, sest eakad hoiustajad, kellest kõik ei oska eesti keelt ning kellel ei pruugi olla ka õigusteadmisi, ei oskaks pankrotimenetluses enda eest seista.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum