• Jaga lugu:

  Eesti ükssarvikute asutajad esmakordselt koos laval

  Eesti suurima majanduskonverentsi Äriplaan 2022 laval astuvad septembris esmakordselt koos üles Eesti ükssarvikute asutajad eesotsas Taavet Hinrikuse ja Markus Villiguga.

  22. septembril Kultuurikatlas toimuva konverentsi lõppakordiks mõeldud pikas vestlusringis astuvad üles rahaülekandeplatvormi arendava Wise’i omanik Taavet Hinrikus, Skype'i kaasasutaja, investeerimisfirma Ambient Sound Investments kaasomanik ja pakiroboteid tootva peatse ükssarviku Starshipi omanik Ahti Heinla, kindlustusidufirma Zego kaasasutaja Sten Saar, transpordiplatvormi Bolt asutaja ja juht Markus Villig ja USAs identifitseerimise lahendusi pakkuva ID.me kaasasutaja Tanel Suurhans.
  Vestlust juhivad Äripäeva ajakirjanik Kristel Härma ja mobiilimakselahenduste pakkuja Fortumo asutaja, investeerimisfondi Superangel partner, filmiprodutsent, Äripäeva aasta ettevõtja 2020 Rain Rannu. Vestlusringis puudutatakse järgmise aasta väljavaateid ettevõtjate jaoks, niisamuti Eesti konkurentsiolukorda teiste riikidega võrreldes, haridust ja inimesekeskset elukeskkonda.
  Lisaks astuvad seekordsel Äriplaani konverentsil üles Alexela omanik Heiti Hääl, Chemi-Pharmi omanik Ruth Oltjer, Saaremaa suurpõllumees Tõnu Post, ehitusfirma Mitt & Perlebach kaasomanik Kristjan Mitt ja Estraveli omanik Aivo Takis. Konverentsi avab peaminister Kaja Kallas ja lõpetab mullu EMA galal neli nominatsiooni pälvinud soul´i-täht Rita Ray.
 • Hetkel kuum

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.