Askur Alas • 29. november 2019 kell 14:36
Arvamused
Ainult tellijale

Askur Alas: listeeria siin, listeeria seal, listeeria iga nurga peal!

Toiduga seotud listeeria-uudised trügivad viimasel ajal igast uksest ja aknast sisse, kuid tegelikult on listeeriaga nakatatud palju rohkem kui mõni toiduaine, kirjutab Äripäeva arvamustoimetaja Askur Alas.

Askur Alas.   Foto: Liis Treimann

Listeeria-hullus kogub tuure. Veterinaar- ja toiduamet sulges kaks M.V.Wooli tehast ja tahab hävitada ettevõtte kogu laojäägi, sõltumata sellest, et seal on ka selliseid tooteid, mis pole tehastega kokku puutunud. Äsja avastati listeeria Oskari Lihatööstuse Selverile toodetavas ahjufileesingis (õnneks ei jõudnud toode tarbijani). Rimi kutsus külmköögi proovidest leitud listeeriabakteri tõttu tagasi kõik värsked salatid, mitte vaid ohtlikud. Juba ainuüksi sõna „listeeria“ ajab hirmujudinad peale ja sunnib igaks juhuks kükke tegema.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum