Indrek Saar • 12 veebruar 2020
Arvamused
Ainult tellijale

Indrek Saar: kolm meie ühiskonna võtmeteemat on...

Läinud nädala neljapäeval kutsus KPMG ärifoorum arutama järgmise kümnendi suurte ideede üle. Oli meeleolukas arutelu, kus tõstatasin kolm olulist teemat, millest ei saa mööda vaadata, kui tahame ühiskonnana edukad ja inimestena õnnelikud olla. Need on teadmistel põhinev ühiskond, ilmajäetusega tegelemine ja planeedi päästmine, kirjutab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Indrek Saar.

Indrek Saar.  Foto: Andras Kralla

Eesti valitsuspoliitikud ignoreerivad viimasel ajal üha enam argumente ja tõenduspõhist poliitikakujundust, kui see neile parasjagu kasulik tundub. Võtame kas või pensionisüsteemi lõhkumise, mida on kõik eksperdid kritiseerinud või siis laiemalt inimtekkelise kliimamuutuse eitamise.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum