Peeter Tammistu • 22. veebruar kell 9:54
Arvamused
Ainult tellijale

Peeter Tammistu: riigi viimane miil on kodu esimene meeter

Peeter Tammistu.  Foto: Arno Mikkor

Kas meie strateegia peaks olema viimane miil või esimene meeter ja kuivõrd neid üldse peaks vastandama, kuna tegemist on tervikuga, kirjutab majandusanalüütik, konkurentsiameti endine juht Peeter Tammistu arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Kunagi olevat Briti koodimurdja Alfred Dillwyn "Dilly" Knox küsinud: „Mis suunas liiguvad kellaosutid?” Päripäeva? Knoxi arvates olenes suund sellest, kas oled kell või vaatleja. Nii ongi. Enamik meist teiega läbib elu vaatlejana, näeme kahte seierit justkui eraldi probleemi, kuid kella poolt vaadates on tegu ühe mehhanismi/protsessiga, mis liigutab seiereid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum