Pille Ivask • 12. jaanuar 2016 kell 6:15

Volkswagen võib skandaali tõttu autosid tagasi osta

Volkswageni juht Matthias Müller  Foto: epa

Volkswageni juht Matthias Müller lausus, et seoses mõni aeg tagasi lahvatanud heitgaaside skandaaliga võib autotootja osta osad autod ka tagasi, kirjutab Reuters.

„Mõningatel juhtudel on autosid parandada väga lihtne, ent mõningatel juhtudel väga keeruline ning seeõttu peame me läbirääkimisi pidama, kas poleks mitte parem mõned autod tagasi osta,“ lausus Müller eile Detroidi autonäitusel. „Teoorias on see võimalik,“ lisas ta.

Mitmed USA ametnikud on väitnud, et Volkswagen peaks tagasi ostma just vanemaid mudeleid. Saksa ajaleht Süddeutsche Zeitung kirjutas möödunud nädalal, et Volkswageni hinnangul peaks ettevõte USAs tagasi ostma 115 000 autot.

Hetkel kuum